Werk aan je gezondheid, gratis proefconsult

door | mrt 8, 2021 | Ademen, Bewegen, Corona, Leefstijl, Mentale gezondheid, Stress, Voeding | 0 Reacties

Verander je leefstijl. Begin met een proefconsult

Het voorjaar hangt in de lucht. Langzaam gaat alles weer open. Je wilt weer lekker in je vel zitten. Je hebt misschien te lang stil gezeten en wilt nu je leefstijl aanpakken. Inmiddels is duidelijk dat een gezonde leefstijl het beste medicijn is tegen verschillende ziekten en veroudering. Voorkomen is beter dan genezen. Een gezonde levensstijl houdt in: Gezond eten, voldoende slaap, rust in je hoofd, voldoende bewegen en emotionele balans. 

Om je op weg te helpen geven we in de komende maand gratis (tot eind april) een proefconsult. We luisteren daarbij naar jou, waar loop je tegen aan en waardoor lukt het niet om je leefstijl te veranderen. Vervolgens leggen we uit wat we kunnen betekenen en hoe we werken. 

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is wat iedereen wil, maar wat is dat en hoe doe je dat. Hoe kom je van je buikje af? Hoe stop je met slechte gewoontes. Hoe stop je met roken en te veel alcohol gebruik? Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ongezonde patronen die je jaren hebt opgebouwd verander je niet zomaar. Leefstijl-coaching kan daarbij helpen. Niet voor niets is er de laatste jaren meer aandacht voor preventieve gezondheidszorg en zijn er mogelijkheden om leefstijl-coaching vergoed te krijgen.

Coaching

In mijn coaching help ik je om je bewust te worden van wat jij kunt doen. Daarbij kun je rekenen op mijn kennis en ervaring. Je krijgt je concrete tips over gezonde voeding, gezond bewegen, omgaan met stress en emoties, etc. We kijken samen hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, we lossen eventuele blokkades op en vieren we je succesjes.

Bij Leef energiek kijken we niet naar één aspect maar kijken we naar jou als totaal. We combineren daarbij leefstijl-coaching met mindfulness. Door te kijken naar hoe die ongezonde patronen zijn ontstaan, leren we je om weer regie over je eigen gezondheid te krijgen. Bel of mail voor een afspraak.

0 reacties

Pin It on Pinterest

Share This